Lasurit eshop

Renault Twingo: Да бъдем различни

Окт 25, 2010
Renault Twingo

Renault Twingo

Реклама Renault Arkana

Виниловата апликация на мак има наистина ободряващо и изключително свежо действие на фона на задръстените и депресивно настройващи улици в големия град. Малко разнообразие, настроение и “живец” са в състояние да придадат смисъл и да направят жизнерадостен целия ви ден. По-спортните натури ще се чувстват в кондиция непрекъснато с карираните мотиви и надлъжните ленти. И всичко това още преди да си седнал за волана на дебютното за родния паза Renault Twingo.

Макар и със закъснение, българският автомобилен пазар получи обновената версия на второто поколение на един от най- здравите, просторни, неангажиращи със своята поддръжка и приятни за окото модели на Renault- Twingo.

Различно, практично, екологично и икономично, Renault Twingo се предлага в едно ниво на оборудване- Trend, в което обаче са включени сериозен набор системи, практични и интересни предложения, които едва ли ще оставят разочарован и “търсещ още” клиент. Мъникът идва стандартно оборудван със спирачна антиблокираща система и спирачен асистент- рядкост в този сегмент, климатична инсталация, както и със сервоусилвател на волана, което гарантира маневреност, а предвид габаритите на Twingo диаметърът на завой е 9,85 м (между тротоари) или 10,25 м (между стени).

За задвижването на новото Twingo се грижи 1.2 литров бензинов Евро 5 двигател с мощност 75 к.с. Той носи логото Eсо2 на френската компания, а благодарение на ниския разход на гориво позволява над 670 км автономно пътуване. В зависимост от конфигурацията на интериора, “спътник” по време на прехода може да ви бъде товар с обем от 165 до 959 литра. Любимата ви музика винаги ще бъде налична при поръчка на многофункционалната свързваща система за външни аудио устройства Audio Connection Box.

До края на годината освен версията Trend, българските потребители ще могат да поръчат новото си Twingo и във версия Miss Sixty. През 2011-та година очакваме лансирането на още две ограничени серии на мъника- Yahoo и Gordini RS.
Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии