New Dacia Duster

Renault Koleos 2010

Renault Koleos 2010

Renault Koleos 2010

Реклама Honda ZR-V

От април тази година, версията 2010 година на Renault Koleos ще се предлага в две нива на оборудване- Carminat и Exception. От френската компания коментират, че обновените за тази година версии на всъдехода са още по-добре екипирани и предлагат по-елегантен дизайн и динамика на пътя.

Нивото на оборудване Carminat на Renault Koleos 2010 е развито на базата на познатото до момента Expression, като към него са добавени вградена Carminat TomTom навигационна система, стартиране на двигателя с бутон, електронна ръчна спирачка, външни огледала с електронно управление и функция за сгъване, автоматична климатична инсталация, паркинг сензор в задната броня, боядисани в цвят “алуминий” предна и задна скара, заден спойлер и интериорно решение с хромирани апликации от предишното ниво на оборудване Dynamique.

Renault Koleos Exception “наследява” Privilege и го “награжда” с боядисани в цвят “алуминий” предна и задна скара, осемнадесетцолови джанти, допълнителон тонирани задни стъкла, вградена Carminat TomTom навигационна система и електронно управление на позицията на седалката на водача. Като допълнителна екипировка се предлагат bi-Xenon фарове.

Клиентите ще могат да изибират между седем основни цвята на купето- Glacier White, Lave Grey, Argent Grey, Mineral Beige, Acier Blue, Perle White и Metallic Black. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely

smart Concept #5 с премиера на Автосалон Пекин 2024

Апр 23, 2024