IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Koleos определен за „4х4 на годината”

Renault показа, че SUV моделът му с предаване 4х4 има не само добър дизайн и модерен стил, но също така и добро качество.

Renault Koleos определен за „4х4 на годината”
Renault Koleos получи редица награди, между които най-авторитетна е „Автомобил 4х4 на годината”. 

Надпреварата се организира от списание Planet 4×4, като тази година за нея се бориха 47 успешни модела. Сред тях бяха автомобили като Land Rover Discovery, Range Rover, Honda CR-V, наскоро появилият се на пазара Ford Kuga, VW Tiguan и др. 


Освен че получава общата награда „4×4 на годината”, Koleos е определен като най-добър в класа си („Компактен SUV” на годината) а също и за най-добър нов модел 4х4 („Best Newcomer”). 

Отличните способности, които Koleos демонстрира на тежък терен и на добър път, големите възможности на интериора да се адаптира към различни изисквания и цели, разнообразните и многобройни места за съхранение на багаж (включително и подвижна жабка на централната конзола), системата Super-fold на задните седалки, като цяло много доброто му оборудване, отличните двигатели и многобройните системи за безопасност, правят от него привлекателен и качествен автомобил. 


Това е мотивирало журито от Planet 4×4 да заяви: „Възможностите на този автомобил са наистина впечатляващи. Той е отличен за управление при всички пътни условия, практичен и с много възможности за използване от различни потребители и така през тази година засенчи всички други”. 

 
0 от 500